Psihologie, Pedagogie si Dezvoltare Personala

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Autor:: Joseph F. Dooley × An: 2006 ×
Psihologie, Pedagogie si Dezvoltare Personala - Barbatii se indreapta spre est
-15%
Esti student la facultatea de psihologie, urmezi cursuri de formare psihopedagogica, esti proaspat parinte si vrei sa afli mai multe despre psihologia copilului sau te afli pur si simplu intr-un proces de dezvoltare personala? Editura Meteor Press iti pune la dispozitie carti de psihologie, cat si carti de pedagogie dar si carti pentru dezvoltare personala.

Gasesti in oferta noastra atat carti despre psihologia copilului care vin in ajutorul parintilor si copiilor pentru a-i ajuta sa formeze deprinderi sociale si emotionale sanatoase, dar si carti despre psihologia varstelor in care vei gasi informatii si notiuni despre dezvoltarea si evolutia psihica a omului de la nastere pana la stadiul terminal, cat si carti de dezvoltare personala ce aduc in discutie teme ce tin de intelegerea si gestionarea emotiilor.

Titlurile prezente pe meteorpress.ro sunt adresate atat studentilor de la psihologie, sociologie, psihopedagogie speciala, pedagogie, asistenta sociala si specialistilor din domeniu, cat si cadrelor didactice, dar si tuturor celor care sunt interesati sa afle mai multe despre formarea, dezvoltarea si evolutia fiintei umane. Acestea trateaza subiecte de interes din toate palierele vietii psihice ale unei fiinte umane analizand atat contextele sociale, culturale cat si ocupationale, care au un rol important in structurarea identitatilor individuale specifice intregului sistem psihic uman. Inteligenta emotionala, dezvoltarea intuitiei, anxietatea la copii, psihologia adolescentului, depresia si comunicarea nonverbala sunt doar cateva dintre temele infatisate in aceste carti de psihologie, de dezvoltare personala si de pedagogie.

Cartile de dezvoltare personala, de pedagogie si de psihologie prezente in oferta Meteor Press iti vor oferi numeroase sfaturi, idei dar si avertizari asupra unor posibile pericole si te vor ajuta sa raspunzi provocarilor din viata de zi cu zi, indiferent de etapa vietii in care te afli. Vei putea ulterior sa descifrezi si sa constientizezi atat comportamentele celor din jur (copii sau adulti), cat si manifestarile proprii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!