Biografii, memorii si jurnale

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Carti biografice, memorii si jurnale. De ce ar trebui sa citesti astfel de carti 

 

Biografiile, memoriile si jurnalele ne ajuta sa vedem o alta perspectiva asupra modului in care oamenii gestioneaza anumite crize existentiale si momente dificile din viata. Acestea ne invita sa facem parte pentru cateva ore din viata protagonistilor, permitandu-ne sa-i observam de la distanta in timp ce se confrunta cu fel de fel de situatii si iau decizii importante care le schimba cu totul viata. 

 

Citind carti biografice, memorii si jurnale vei putea evita mai usor anumite situatii care nu iti sunt de folos si vei lua decizii mai bune pentru ca vei invata lectii valoroase din experientele povestite in aceste carti si de ce nu, vei fi ceva mai recunoscator poate pentru viata ta actuala. Nu exista un substitut pentru experientele personale, insa daca acestea nu exista cel mai bun lucru este sa inveti din experientele altora. Tocmai de aceea iti punem si noi la dispozitie biografii celebre, memorii si jurnale, acestea sunt pline de momente care te pot inspira in viata ta de zi cu zi. 

 

Comanda biografii celebre, memorii si jurnale de pe Meteor Press

 

Zboara, buburuza, zboara! de Christine Nostlinger, Neinvins de viata de Louis Zamperini, David Rensin, Floarea desertului de Waris Dirie, Cathleen Miller sau Interogatoriu in departare de Vaclav Havel  sunt doar cateva dintre biografiile, memoriile si jurnalele prezente in oferta noastra. 

 

Sunt carti biografice care merita citite, iti vor oferi noi perspective asupra intregii lumi si citindu-le vei vedea cum lectii ale prieteniei, ale curajului si ale umanismului isi fac loc in lumi indepartate in care pare sa se fi uitat ce inseamna a fi uman. Alege-ti biografiile, memoriile si jurnalele de pe rafturile noastre virtuale si bucura-te de lectura! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!