Regulament concurs - Premiu: De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri, de Torsten Dennin

Regulament concurs - Premiu: De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri, de Torsten Dennin
REGULAMENT CONCURS

De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri - Torsten Dennin


Organizator: SC METEOR PRESS SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Bahluiului nr. 1, sector 1, cod fiscal RO 11678026, J40/3507/1999.
Perioada de desfasurare:  26 noiembrie – 2 decembrie 2021
Loc de desfasurare: Pagina Facebook Editura Meteor Press (https://www.facebook.com/editurameteor)

Mecanism desfasurare concurs:
In perioada concursului, raspunde la intrebarea:

„Care este titlul cartii oferite ca premiu?”

Intrebarea concursului este postata pe pagina de Facebook mentionata ca Loc de desfasurare. Vor fi luate in considerare numai raspunsurile trimise ca si comentarii pe Facebook la postarea de concurs. Se va acorda 1 premiu – cartea „De la mania lalelelor la bitcoin. O istorie a averilor castigate si pierdute in pietele de marfuri, de Torsten Dennin, publicata de Meteor Press. Sunt interzise orice comentarii xenofobe, rasiste, care contin injurii sau care nu reprezinta un raspuns la intrebarea concursului. Organizatorul are libertatea de a sterge orice astfel de comentarii fara anunt prealabil.

Fiecare utilizator are dreptul la o singura inscriere.

Acordare premiilor: Premiul se va acorda prin tragere la sorti folosind siteul random.org. Castigatorul va fi anuntat vineri, 3 decembrie, dupa-amiaza. Numele castigatorului va fi facut public printr-un mesaj postat in pagina de Facebook mentionata deja. Mesajul va cuprinde si invitatia de a trimite datele de contact pentru livrarea premiului, specificandu-se adresa de email pr@meteorpress.ro.
Daca in termen de 5 zile castigatorul nu raspunde, premiul se acorda automat celui iesit pe locul 2 la extragere.

Premiul nu poate fi schimbat in bani sau in alte bunuri/produse/servicii.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de Facebook Editura Meteor Press.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!