Codul Rutier 2022, noutate editoriala la Meteor Publishing

Codul Rutier 2022, noutate editoriala la Meteor Publishing

Codul Rutier 2022



O noutate pe care trebuie să o aveți în casele dumneavoastră dacă aveți permis de conducere este Codul Rutier publicat anul acesta de către Editura Meteor Publishing. 


Codul Rutier 2022 vine cu actualizări de ultimă oră și de maximă importanță, cuprinzând toate modificările și completările aduse de  Ordonanța nr. 1 din 27 ianuarie 2022 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 


Noua ordonanță a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 89 din 28 ianuarie 2022, iar modificările au intrat deja în vigoare, astfel că cei care nu cunosc noile reglementări riscă amenzi usturătoare.


Dintre modificările importante amintim că au fost reglementate, modificate sau completate: noi condiții în care se poate retrage permisul de conducere, noi obligații în caz de înstrăinare a autovehiculului, fiind inclusă și modificarea limitelor de viteză cunoscute până la ordonanța amintită. În plus, au fost aduse completări privind definiția comportamentului agresiv în trafic și, implicit, noi interdicții în această privință. Totodată, veți regăsi prevederi de actualitate privind trotinetele electrice și noutăți referitoare la punctele de penalizare.


Acestea reprezintă doar o mică parte dintre modificările aduse de ordonanța amintită. Dincolo de toate aceste prevederi pe care avem datoria să le cunoaștem, trebuie să conștientizăm rolul vital pe care îl avem, în fiecare clipă, în calitate de participant la trafic. De cele mai multe ori, cunoașterea reglementărilor în vigoare și respectarea regulilor de circulație pot salva vieți și vă pot feri de orice incidente în trafic. 


Există șoferi care se pot lăuda cu un istoric fără nicio abatere așa cum există, la polul opus, șoferi pe care pare să îi urmărească ghinionul. În realitate, aceste comportamente în trafic nu țin de ghinion sau de noroc, ci de atenția, implicarea și respectarea tuturor regulilor de circulație a tuturor participanților la trafic, incluzând aici și pietonii care au datoria, de asemenea, de a respecta regulile de circulație, fără nicio abatere. 


Indiferent de experiența pe care considerați că ați acumulat-o, indiferent că sunteți începător sau că vă pregătiți pentru obținerea permisului de conducere în viitorul apropiat, cunoașterea legislației din Codul Rutier actualizat 2022 este o îndatorire peste care nu puteți trece. Vorbim aici nu doar de responsabilitatea față de propria persoană, ci și față de celelalte persoane care se pot afla în autovehiculul dvs. sau față de toți ceilalți participanți la trafic. 


Tocmai de aceea, este esențial să fim la curent cu ultimele reglementări în domeniu, să ne propunem să învățăm și să respectăm noile reguli de circulație, punându-ne totodată la adăpost de eventualele amenzi pentru nerespectarea sau necunoașterea noilor prevederi legislative. 


Aveți grijă, folosind și citind cu atenție noul Cod Rutier 2022, de sănătatea și de integritatea fizică a dvs. și a celor dragi. Este un gest simplu, dar care întotdeauna poate salva vieți și vă poate feri de pericolele din trafic pe termen lung. Codul Rutier publicat de Editura Meteor Publishing are avantajul de a se prezenta într-un format nou, ușor de folosit și de ținut chiar în mașina personală în cazul în care vă doriți să vă reamintiți anumite prevederi, să verificați unele nelămuriri sau chiar să vă dați seama în ce măsură ați procedat corect în trafic într-o anumită situație. 


Indiferent de domeniu, va fi întotdeauna benefic să ne dezvoltăm, să ne autodepășim și să continuăm să învățăm, fiind la curent cu noutățile, făcând astfel loc evoluției și progresului. 


Vă invităm, așadar, să descoperiți această noutate editorială, să o răsfoiți cu folos sau să o dăruiți celor care știți că ar considera util un astfel de cadou la început de an și nu numai. 


Veți regăsi aici Codul Rutier complet, actualizat cu noutățile în vigoare din acest an și cu toate informațiile necesare pentru a vă putea asigura că sunteți la curent cu regulile corecte de circulație. Nu ezitați în a-l achiziționa cât mai curând deoarece conține informații extrem de importante și reguli noi care fac clar diferența și care vă pot feri de amenzi sau, mai rău, de accidente grave în trafic. Începeți această primăvară îndeplinind o datorie esențială și fiind un participant la trafic responsabil, cu grijă față de propria persoană și față de ceilalți. 

 

Legislatie - Codul rutier
-15% nou

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!