Invatati spaniola RAPID: in doar 15 minute pe zi

Invatati spaniola RAPID: in doar 15 minute pe zi

Larousse Spaniola - Metoda rapida


Ca adulți, cât ne mai amintim din limbile străine studiate în școală și câți n-am rămas, de fapt, cu engleză învățată de la televizor, din filme și din desenele animate? Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ni se pare din ce în ce mai greu să învățăm o limbă străină.

 
stiai ca Știai că:
Nicolae Iorga a învațat limba turcă într-o singură noapte în drumul cu trenul de la București la Constanța?

Nu vă lăsați însă descurajați pentru că puteți apela oricând la un curs rapid de învățare a unei limbi străine, fie că vorbim de spaniolă, franceză, italiană sau germană. Atent organizate, gândite de profesioniști și sub egida Larousse, astfel de manuale sunt varianta ideală pentru cei care nu au timp să meargă fizic la un curs de predare a unei limbi străine și care își doresc să învețe o limbă străină în timp ce nu trebuie să piardă trei ore din viața lor, zi de zi, pentru acest lucru.

Trăim într-un prezent agitat, aglomerat și obositor, însă deprinderea unei noi limbi străine, fie pentru un loc de muncă mai bun, fie pentru propria plăcere va fi întotdeauna un atribut în avantajul nostru, o aptitudine care ne va servi în multe situații. 



Iar acum, cu o investiție minimă, puteți apela la manualul Larousse Spaniolă – Metoda rapidă, conceput de Mark Stacey și Angela Gonzalez Hevia, publicat de Meteor Press. De asemenea, aveți AICI la dispoziție o gamă variată de astfel de manuale de învățare rapidă a unei limbi străine.

Metoda celor doi autori este una eficientă și, cum o spune și titlul, RAPIDĂ! Veți putea surprinde cunoștințele, prietenii și familia cu abilități dobândite într-un timp record! Dacă la locul de munca actual e nevoie de învățarea acestei limbi străine, cu atât mai bine: această variantă e ideală! Desigur, dacă aveți în vedere un viitor loc de muncă unde vă doriți un salariu mai mare și unde e nevoie de limba spaniolă, atunci puteți începe chiar acum să învățați timp de doar 15 minute pe zi! În doar câteva săptămâni veți stăpâni la perfecție noțiunile de bază ale acestei limbi și veți putea comunica oricând cu ușurință, în spaniolă, indiferent de situație!



Acest manual nu vă asigură doar cel mai bun început posibil de învățare pe care să îl aprofundați ulterior printr-o învățare continuă, firească, ci o bază esențială care vă oferă deja cele mai uzuale noțiuni, expresii, tehnici de vorbire esențiale pentru un cunoscător al limbii spaniole. 

Indiferent de domeniu, indiferent de motivul pentru care alegeți să învățați limba spaniolă, acest manual vă oferă un sprijin permanent în ce privește deprinderea eficientă a acestei limbi străine. 



Manualul Larousse de față a fost gândit astfel încât să vă ofere cel mai simple și eficiente tehnici de învățare și să vă sprijine de-a lungul acestui demers. Veți constata cât de ușor este să studiați pe cont propriu, având alături acest manual excepțional întocmit, gândit pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp!

Veți regăsi aici toate informațiile necesare, de la sfaturi și explicații gramaticale simple, până la exerciții și teste de evaluare cu rezolvări, vocabular, activități orale și exerciții de pronunție!

De asemenea, vă este oferită o introducere pas cu pas a noțiunilor și a termenilor noi. 



În plus, în cadrul manualului, veți regăsi și o recapitulare sistematică a noțiunilor abordate în cadrul capitolelor anterioare. Acest lucru vă ajută să rețineți pe termen lung, să vă consolidați cunoștințele dobândite și să vă folosiți de acestea cu încredere, fiind întipărite definitiv în memoria dvs.!

Un mare avantaj al acestui manual pentru învățarea limbii spaniole îl reprezintă faptul că multe dintre informațiile și exercițiile din carte țin cont de timpul prezent și fac referire la situații reale. Vorbim aici de documente extrase din viața cotidiană, fie că sunt date exemple de anunțuri de mica publicitate, reclame și alte enunțuri de care vă puteți lovi în viața de zi cu zi. 

Dialogurile sunt, de asemenea, compuse astfel încât să învățați rapid și eficient să comunicați în limba spaniolă, la polul opus de manualele cu limbaj de lemn care nu țin cont de limba uzuală și care nu vă ajută nici să înțelegeți, nici să faceți conversație. 

Tehnicile de învățare au în centrul lor activități variate și originale și care vă oferă o bogăție a vocabularului și a expresiilor pe care să le folosiți zi de zi. Fie că vorbim de informații de bază, de informații culturale sau de un dialog original care vă consolidează vocabularul pe termen lung, acest manual este extrem de la îndemână dacă vă doriți o bună cunoaștere a limbii spaniole care îi va uimi pe toți!


Fișierele audio ale manualului pot fi accesate aici. 
https://www.meteorpress.ro/spaniola-metoda-rapida-audio 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!