Concurs: Mos Craciun ii premiaza pe cei mai fideli cititori ai Editurii Meteor Press

Concurs: Mos Craciun ii premiaza pe cei mai fideli cititori ai Editurii Meteor Press
REGULAMENT CONCURS

Mos Craciun ii premiaza pe cei mai fideli cititori ai Editurii Meteor Press

Organizator: SC METEOR PRESS SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Bahluiului nr. 1, sector 1, cod fiscal RO 11678026, J40/3507/1999.

Perioada de desfasurare:  3 – 9 decembrie 2021

Loc de desfasurare: Pagina Facebook Editura Meteor Press (https://www.facebook.com/editurameteor)

Mecanism desfasurare concurs:
In perioada concursului, raspunde la intrebarile Mosului:

„ Care este titlul ultimei carti de la Meteor Press, pe care ai citit-o? Ce ti-a placut cel mai mult la aceasta carte? Trimite-ne în comentarii o scurta descriere.”

Intrebarile propuse in cadrul concursului sunt postate pe pagina de Facebook mentionata ca Loc de desfasurare. Vor fi luate in considerare numai raspunsurile trimise ca si comentarii pe Facebook la postarea de concurs.
Se va acorda 1 premiu – carti editate de Meteor Press la alegere in valoare maxima de 50 de lei (pretul de coperta afisat pe site-ul
www.meteorpress.ro; in limita stocului disponibil).

Sunt interzise orice comentarii xenofobe, rasiste, care contin injurii sau care nu reprezinta un raspuns la intrebarea concursului. Organizatorul are libertatea de a sterge orice astfel de comentarii fara anunt prealabil.

Fiecare utilizator are dreptul la o singura inscriere.

Acordare premiilor: Premiul se se acorda prin tragere la sorti folosind siteul random.org. Castigatorul va fi anuntat vineri, 10 decembrie, dupa-amiaza. Numele castigatorului va fi facut public printr-un mesaj postat in pagina de Facebook mentionata deja. Mesajul va cuprinde si invitatia de a trimite datele de contact pentru livrarea premiului, specificandu-se adresa de email pr@meteorpress.ro

Daca in termen de 5 zile castigatorul nu raspunde, se va organiza o extragere speciala in urma caruia se va stabili castigatorul respectivului premiu.

Premiul nu poate fi schimbat in bani sau in alte bunuri/produse/servicii.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de Facebook Editura Meteor Press.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!