Sanatate

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

An: 2007 × Autor:: Kundan Mehta ×
Sanatate - Lifting facial prin masaj indian
-15%
Esti pasionat de nutritie, fitness, diete sanatoase, medicina alternativa si tot ce tine de zona de sanatate sau ti-ai propus sa iti schimbi stilul de viata si nu stii de unde sa incepi? Editura Meteor Press iti pune la dispozitie o colectie de carti despre fitness in romana, carti despre nutritie si sport, cat si carti despre medicina si terapii alternativa care te pot ajuta sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Tratamentele naturiste in diverse boli, importanta grasimii in organismul uman, zaharul si cum a ajuns acesta de la o mirodenie rara si scumpa in trecut, care era folosit ca medicament, la a se gasi in aproape orice aliment in zilele noastre sau cum iti poti echilibra nivelul spiritual, mental, emotional si fizic de viata sunt doar cateva dintre temele tratate in paginile cartilor despre nutritie, terapii alternative, fitness si estetica prezente in oferta Meteor Press.

Apeleaza la carti despre medicina si terapii alternative despre Shiatsu, Reiki, reflexologie sau yoga daca iti doresti sa afli mai multe despre aceste tehnici de vindecare care dateaza cu mii de ani inaintea medicamentelor conventionale, la carti despre nutritie si sport daca ti-ai propus sa iti schimbi stilul de viata inlocuind obiceiurile nocive cu unele care sunt benefice organismului tau, sau la carti despre diete daca iti doresti sa slabesti intr-un timp relativ scurt.

Alege din top carti de nutritie, sport si sanatate in general acele titluri care consideri ca iti pot impacta bunastarea si viata in bine, afla mai multe despre medicina alternativa ca cea mai veche forma de vindecare, cu atat mai mult cu cat interesul pentru vindecarea holistica creste pe zi ce trece, si descopera care sunt cele mai populare terapii alternative. Acestea pot fi utilizate cu succes pentru preventie si conform studiilor pot avea rezultate impresionante in stadiile incipiente ale diferitelor boli.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!