Limbi straine

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Autor:: Dominique Gautie × An: 2017 ×
Esti pasionat de limbi straine si ti-ai propus ca anul acesta sa citesti mai multe carti in engleza, carti in franceza, carti in limba germana, carti in italiana sau carti in spaniola pentru a invata noi limbi straine sau pentru a-ti consolida cunostintele existente? In oferta Meteor Press vei regasi atat ghiduri de conversatie, cat si dictionare de limbi straine, dar si lucrari despre gramatica diverselor limbi straine care te vor ajuta sa aprofundezi mai bine regulile de baza ale conversatiei, gramaticii etc, astfel incat in momentul in care citesti in italiana, engleza, spaniola sau germana sa nu mai ai nevoie de dictionar. 

Totodata, vei gasi pe meteorpress.ro si carti Larousse care iti pot asigura reusita la examenele Cambridge Assessment English care sunt recunoscute de scoli, universitati si angajatori din lumea intreaga, te pot ajuta sa dobandesti cunostintele de baza ale limbii germane si te pot feri de capcanele diverselor limbi straine - italiana, franceza sau spaniola de exemplu. 

Ghidurile de conversatie sunt un mijloc simplu de folosire a diverselor limbi straine - germana, chineza, ebraica, greaca etc. - in situatii obisnuite de viata de catre vorbitorii de limba romana aflati in strainatate, fiind asadar extrem de utile pentru diverse calatorii de afaceri sau chiar pentru vacante. 

Opteaza pentru aceste carti daca iti doresti sa te exprimi fara greseli in limba franceza, engleza, italiana sau daca vrei sa inveti in doar cateva saptamani sa comunici in spaniola sau germana in situatiile cele mai uzuale ale vietii cotidiene. 

Asadar, fie ca acum te pregatesti pentru examenele Cambridge, vrei sa inveti o noua limba straina, iti doresti sa te exprimi fara cusur intr-o limba asiatica sau ai nevoie de un sprijin lingvistic si turistic pentru vizite in diverse tari, in oferta Meteor Press vei gasi de la dictionare, la ghiduri conversationale, cat si carti de limbi straine care iti asigura invatarea de notiuni elementare in cel mai scurt timp.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!