Istorie

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Selectia ta:

An: 2018 ×
Istorie - Gorbaciov. Viata si epoca lui
-42%
Istorie - Pe muchie de cutit
-35%

Pe muchie de cutit

39,00 Lei 25,35 Lei
Istorie - Cea mai mare zi din istorie
-40%

Cea mai mare zi din istorie

35,00 Lei 21,00 Lei
Istorie - Documentele secrete Parvus
-40%

Documentele secrete Parvus

35,00 Lei 21,00 Lei
Istorie - Nazistii de langa noi
-45%

Nazistii de langa noi

35,00 Lei 19,25 Lei
Istorie - Dupa globalizare
-70%

Dupa globalizare

45,00 Lei 13,50 Lei
Istorie - Conspiratia
-30%

Conspiratia

35,00 Lei 24,50 Lei
Istorie - Gradina sperantei
-15%

Gradina sperantei

35,00 Lei 29,75 Lei
Istorie - Hotul de arta al lui Hitler
-15%

Hotul de arta al lui Hitler

35,00 Lei 29,75 Lei
Istorie - TransEvolutia
-30%

TransEvolutia

35,00 Lei 24,50 Lei
Istorie - Copiii nazistilor
-15%

Copiii nazistilor

35,00 Lei 29,75 Lei
Istorie - TRACII. Oameni, zei, razboaie
-15%
Vrei sa afli mai multe despre istoria omenirii, istoria comunismului sau ti-ai propus sa citesti mai multe carti despre cel de-al doilea razboi mondial? Editura Metero Press pune la dispozitia cititorilor carti despre istorie antica, medievala si moderna, dar si carti istorice contemporane universale. 

Vei regasi in oferta Meteor Press si carti despre Holocaust, carti despre comunism, dar si biografii, memorii si jurnale ale unor personalitati si personaje care au schimbat istoria secolelor trecute. 

Daca vrei sa afli mai multe despre comunism in Romania poti opta pentru Romania Comunista (1948-1985) de Michael Shafir, o carte in care autorul analizeaza sistemul politic comunist roman, economia si structura sociala din acele vremuri si consecintele sale politice, cat si politica externa din vremea comunismului. Analizeaza insa si categoria istoria comunismului daca iti doresti sa citesti mai multe despre viata cotidiana in comunism. 

De asemenea, daca esti interesat de Holocaust iti recomandam cartea Reintoarcerea in Reich. Misiunea secreta a unui refugiat evreu impotriva Germaniei naziste de Eric Lichtblau. Autorul acestei carti despre Holocaust este un jurnalist laureat cu doua premii Pulitzer, a scris bestsellerurile Nazistii de langa noi si Bush's Law: The Remaking of American Justice. A fost reporter pentru New York Times timp de 15 ani, colaborand si cu Los Angeles Times, The New Yorker, Time si alte publicatii. 

In cadrul celor mai cumparate carti de istorie disponibile in oferta noastra se afla si Cruciadele, scrisa de Regine Pernoud, o lectura ce cuprinde marturiile celor ce au trait si luptat de ambele parti ale stindardelor religioase in craciadele acelor timpuri tulburi. Inceputurile serviciilor de informatii  de Francis Dvornik este o alta carte recomandata de cititorii nostri - autorul a analizat mijloacele vizibile ale serviciilor de informatii, in special serviciile postale si de comunicatii, pentru care exista macar dovezi fragmentare din multe civilizatii. 

Carti cu dezvaluiri istorice importante, carti ce prezinta secrete istorice, istorie contemporana universala, istorie antica, medievala si moderna si cele mai bune oferte pentru carti istorice te asteapta sa le descoperi pe meteorpress.ro!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!