Invatamant superior

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Autor:: Tudor Boengiu × Autor:: Gabriela Fotache ×
Invatamant superior - Macrofinante
-30%

Macrofinante

33,70 Lei 23,59 Lei
Editura Meteor Press pune la dispozitia cititorilor carti pentru invatamantul superior. Vei gasi pe rafturile noastre online carti de statistica, carti de economie si de finante, carti de geografie, de matematica financiara, cat si cursuri universitare care se adreseaza studentilor de facultate din cadrul diverselor universitati din Romania. 

Fie ca esti student la ASE sau la alte facultati din Romania, studiezi agricultura Romaniei, geografia turismului sau chiar psihologie, in aceste carti vei gasi informatii care te vor ajuta sa inveti eficient si sa treci cu brio examenele din timpul facultatii. 

Multe dintre aceste carti au in structura sa o garma larga de aplicatii practice, dar si teste grila, cu ajutorul carora studentii pot aprofunda materiile si isi pot consolida informatiile primite de la profesorii universitari in timpul cursurilor. 

Redactate de profesori universitari cu expertiza in domenii diverse, cartile disponibile in categoria invatamant superior sunt potrivite atat pentru studentii de stiinte economice, cat si pentru studentii de la ASE, dar si pentru studentii de psihologie. Prin caracterul informatii pe care le contin - predominant teoretic, de tipul manualelor universitare - aceste carti isi configureaza ca arie de adresabilitate atat actuali sau viitori studenti, dar si categoria specialistilor din domeniile respective. 

Asadar, fie ca esti student, urmeaza sa intri la facultate si urmeaza sa ai ca materii statistica, geografia, matematica financiara sau psihologia, te invitam sa alegi cartile si cursurile universitare potrivite pentru tine. 

De asemenea, poti achizitiona aceste carti si daca esti deja specialist in una dintre ariile prezentate mai sus si ai nevoie sa iti reamintesti informatii si notiuni de baza din domeniul in care profesezi. 

Continutul fiecarei carti carti este deosebit de valoros atat pentru studenti cat si pentru specialisti, este bazat pe cercetare indelungata si poate veni in ajutorul studentilor care acum isi redacteaza lucrarea de licenta sau de dizertatie. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!