Proiecte globale 2045

Meteor Publishing
-15%
45,00 Lei 38,25 Lei

Subtitlu: Nominalizat la Premium Nobel pentru pace

Autor: Daniel Estulin

La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 17501 Ai nevoie de ajutor? 0727999101
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Proiecte globale 2045 de Daniel Estulin

"Cu ani in urma, cand am inceput sa public carti despre Clubul Bilderberg, oamenii au spus ca sunt un teoretician al conspiratiei. Nu este adevarat. Sunt doctor in inteligenta conceptuala si colonel al contrainformatiilor militare rusesti, cu 24 de ani de serviciu."
Daniel Estulin

Omenirea se confrunta cu o criza de o amploare ce a mai existat doar de doua ori in ultimele milenii. Prima data intre secolele IV-VI, cand a aparut feudalismul, iar a doua oara la inceputul secolului al XVII-lea odata cu nasterea capitalismului.

Potrivit lui Daniel Estulin, traim acum sfarsitul capitalismului, o criza sistemica planetara. Capitalismul are nevoie de expansiune continua, de deschiderea unor piete noi, deoarece fara piete noi capitalismul moare. Efectele pe termen mediu ale crizei vor fi dezintegrarea statelor, sfarsitul actualului model economic planetar, regionalizarea economiilor, nasterea proiectelor globale supranationale si translatia atlantismului (NATO, SUA, Atlanticul de Nord) spre zona de Est si Pacific (Drumul Matasii, China, Eurasia) cu America Latina ca nod secundar.

Cartea propune construirea unui noul model economic dupa prabusirea globala a lumii. Misiunea reala este depasirea crizei cu pierderi minime si cat mai repede, pentru a nu se intinde pe milenii, ci a fi redusa la o jumatate de secol, maximum doua secole.

"Actuala criza a sanatatii cauzata de coronavirus", afirma Estulin, "este secundara, dar va accelera sfarsitul ciclului pe care il traim odata cu prabusirea pietelor si sfarsitul erei care a inceput cu acordurile de la Bretton Woods in 1944."

Numar pagini: 384

Latime (cm): 13

Inaltime (cm): 20

ISBN: 9789737288028

An aparitie: 2021

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!