Pizza si focaccia

Meteor Publishing
-10%
25,00 Lei 22,50 Lei

Autor: Academia Barilla

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 1348 Ai nevoie de ajutor? 0727999101
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Pizza si focaccia de Academia Barilla
Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul "Food as Culture", Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti.
Pizza este o inventie extrem de simpla, dar atat de impresionanta incat a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, indragit in toata lumea. Retetele traditionale de pizza si focaccia au fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentand adevarate simboluri ale bucatariei peninsulare. Blaturile groase sau subtiri, crocante sau pufoase si delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfatari culinare.

An aparitie: 2016

Numar pagini: 96

Latime (cm): 11, 5

Inaltime (cm): 15

ISBN: 9786068653853

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!