Conserve din legume si fructe de Elisabeta Iosefina Iorga
In lunile lungi si friguroase ale anului, o alimentatie fara legume si fructe ar fi extrem de saraca, atat ca aport nutritiv, cat si ca gust, savoare si mod de prezentare.
In schimb, sa poti avea oricand la indemana, in camara ta, un suc de rosii placut aromat, o zacusca delicioasa, muraturi asortate, compoturi, gemuri si dulceturi parfumate, dupa dorinta si preferintele tuturor membrilor familiei, reprezinta un ajutor si un beneficiu pentru orice gospodina, careia ii economiseste timpul, banii si efortul si-i ofera posibilitatea de a pune zilnic pe masa un alt fel de mancare, pregatit sanatos, din cele mai bune si mai proaspete ingrediente.
Sfaturile competente si foarte utile ale experimentatei autoare va ajuta sa va lansati cu toata increderea in pregatirea apetisantelor conserve din legume si fructe, cu care ii veti delecta pe toti cei dragi, adunati la masa
pentru cel mai placut si mai reconfortant moment al zilei.